неделя, 15 май 2011 г.

Реката на душите - новата книга на Боби Бойчев

"Реката на душите" е новата книга на Боби Бойчев - Виконт. Издаването и стана възможно след като той спечели първа награда в категория Проза в Първия Летен Фейсбук Конкурс "По стъпките на лятото" с разказа "Сиромашко лято". Наградата  - електронна книга, прерасна в сборник разкази - хартиено тяло. 
Боби Бойчев  притежава тънък усет към трагичното в живота и умее да улови спецификата на образите. Заглавието "Реката на душите" се ражда спонтанно по време на обсъждането с редактора, Камелия Иванова. То отразява цялостно идеята на книгата, събрала в  множество разкази, потоците на десетки човешки съдби.

В началото на май месец беше представянето на книгата в ресторант Черната перла в Китен. Пристигнаха много почитатели на творчеството на Боби Бойчев от цялата страна. Събитието беше съчетано и с кръщенето на дъщеричката на Виконт - малката Миа, а книгите бързо се разпродадоха. И тъй като след първата книга идва втората, нека пожелаем успех на талантливия разказвач на човешки съдби!
Ето какво казва автора в Интервю за телевизия Скат.
Ето тук можете да намерите електронната книга на Виконт.


Какво следва?
- 11.06.2011г. /събота/ - софийска премиера на "Реката на душите" - Боби Бойчев /Виконт/ в неформална обстановка /бири и китари, вероятно и мотори/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации / месечен рейтинг